bablut . experience
amuses
.
sint-jacobsvruchten ‘Dieppe’ . politiki . kaviaar
.
* chef Ahmed’s favoriet . langoustine . krokus kozanis *
.
kabeljauw . courgette . nebiz saus
.
boschampignons . orzo . truffel
.
eendenborstfilet . bony
.
dame bablut.
.
selectie kazen volgens affineur loobuyck (+ €20)
kaas i.p.v. dessert (+ €10)
5 gangen menu . pp €115 . + chef Ahmed’s favourite . pp €155
supplement kaviaar ‘oscietra royal’ per gerecht (+€20)
verschillende pairings met wijnen mogelijk, onze sommelier geeft graag een woordje uitleg
de chef maakt zijn gerechten in onze experience menu culinair compleet, het is bijgevolg onmogelijk om wijzigingen en/of aanpassingen in onze menu aan te vragen. wij hebben geen à la carte menu. wij werken uitsluitend met verse producten in het menu en kan door de chef aangepast worden volgens beschikbaarheid. gelieve ons op de hoogte te brengen van voedselallergieën of speciale dieetwensen.





