Skip to content

bablut . experience

 

amuse bouche
handgepelde noordzee garnalen
cannelloni gerookte paling
huisgemaakte hummus
mi cuit van tonijn

.

tartaar van sint-jakobsvruchten ‘dieppe’. politiki dressing . kaviaar ‘oscietra premium’

.

kreeft . krokos kozanis

.

tarbot in josper grill . nebiz saus

.

+ chef Ahmed’s favourite . langoustine . kaviaar ‘ocietra imperial’

.

ossenhaas ‘choix du boucher’ . ahmar saus

.

dame bablut.

.

selectie kazen volgens affineur loobuyck (+ €20)
kaas i.p.v. dessert (+ €10)

5 gangen menu . pp €110 . + chef Ahmed’s favourite . pp €150
supplement kaviaar ‘oscietra royal’ per gerecht (+€20)

verschillende pairings met wijnen mogelijk, onze sommelier geeft graag een woordje uitleg

wij werken met uitsluitend verse producten in het menu en kan door de chef aangepast worden volgens beschikbaarheid. gelieve ons op de hoogte te brengen van voedselallergieën of speciale dieetwensen

bablut_231023_2_000257
bablut-pierre-daems-photo-cafeine-be-31
bablut_231023_000821
bablut_231023_000221
home team
bablut_231023_000904