bablut . experience
amuse bouche
handgepelde noordzee garnalen
cannelloni gerookte paling
huisgemaakte hummus
mi cuit van tonijn
.
tartaar van sint-jakobsvruchten ‘dieppe’. politiki dressing . kaviaar ‘oscietra premium’
.
kreeft . krokos kozanis
.
tarbot in josper grill . nebiz saus
.
+ chef Ahmed’s favourite . langoustine . verse pasta . yansoon saus
.
ossenhaas ‘choix du boucher’ . ahmar saus
.
dame bablut.
.
selectie kazen volgens affineur loobuyck (+ €20)
kaas i.p.v. dessert (+ €10)
5 gangen menu . pp €110 . + chef Ahmed’s favourite . pp €150
supplement kaviaar ‘oscietra royal’ per gerecht (+€20)
verschillende pairings met wijnen mogelijk, onze sommelier geeft graag een woordje uitleg
de chef maakt zijn gerechten in onze experience menu culinair compleet, het is bijgevolg onmogelijk om wijzigingen en/of aanpassingen in onze menu aan te vragen. wij hebben geen à la carte menu. wij werken uitsluitend met verse producten in het menu en kan door de chef aangepast worden volgens beschikbaarheid. gelieve ons op de hoogte te brengen van voedselallergieën of speciale dieetwensen.