bablut . experience
amuse bouche
handgepelde noordzee garnalen
cannelloni gerookte paling
huisgemaakte hummus
mi cuit van tonijn
.
tartaar van sint-jakobsvruchten ‘dieppe’. politiki dressing . kaviaar ‘oscietra premium’
.
kreeft . krokos kozanis
.
tarbot in josper grill . nebiz saus
.
+ chef Ahmed’s favourite . langoustine . kaviaar ‘ocietra imperial’
.
ossenhaas ‘choix du boucher’ . ahmar saus
.
dame bablut.
.
selectie kazen volgens affineur loobuyck (+ €20)
kaas i.p.v. dessert (+ €10)
5 gangen menu . pp €110 . + chef Ahmed’s favourite . pp €150
supplement kaviaar ‘oscietra royal’ per gerecht (+€20)
verschillende pairings met wijnen mogelijk, onze sommelier geeft graag een woordje uitleg
wij werken met uitsluitend verse producten in het menu en kan door de chef aangepast worden volgens beschikbaarheid. gelieve ons op de hoogte te brengen van voedselallergieën of speciale dieetwensen
![bablut_231023_2_000257 bablut_231023_2_000257](https://bablut.be/wp-content/uploads/2023/10/bablut_231023_2_000257.png)
![bablut-pierre-daems-photo-cafeine-be-31 bablut-pierre-daems-photo-cafeine-be-31](https://bablut.be/wp-content/uploads/2023/10/bablut-pierre-daems-photo-cafeine-be-31-1.png)
![bablut_231023_000821 bablut_231023_000821](https://bablut.be/wp-content/uploads/2023/10/bablut_231023_000821-1.png)
![bablut_231023_000221 bablut_231023_000221](https://bablut.be/wp-content/uploads/2023/10/bablut_231023_000221-1.png)
![home team home team](https://bablut.be/wp-content/uploads/2024/04/home-team.png)
![bablut_231023_000904 bablut_231023_000904](https://bablut.be/wp-content/uploads/2023/10/bablut_231023_000904-1.png)