Skip to content
foto book your table

reserveren

reserveren gaat het eenvoudigst via onze online reservatie module, daar heeft u een eenvoudig overzicht van de beschikbare tafels op de datum die u wenst te reserveren.
 
is er geen plaats meer voor jouw gekozen moment?
download dan yeat en duid bablut. aan als je favoriet. wanneer we last minute toch een tafeltje beschikbaar hebben, krijg je meteen een melding en kan je direct in de app boeken.
 
bij problemen met uw reservatie kan u ons contacteren via info@bablut.be. telefonisch zijn wij bereikbaar van vrijdag tot en met dinsdag 13u30 tot 18u via het nummer 050 34 18 46. voor vragen over uw reservatie van de dag zelf, kan u ons na 15u die dag contacteren. 
 
de doorlooptijd van onze vijf gangen menu, de inrichting en de sfeer zijn niet aangepast in functie van jonge kinderen (-12j) en baby’s. wij hebben geen à la carte of kindermenu.
huisdieren zijn niet toegelaten. 
gelieve het aankomstuur (19u) te respecteren om elke klant een culinaire en optimale beleving te geven.
bedankt voor uw begrip.

allergie – intolerantie – dieet

de chef maakt zijn gerechten in onze experience menu culinair compleet, het is bijgevolg onmogelijk om wijzigingen en/of aanpassingen in onze menu aan te vragen.  enkel met levensbedreigende ingrediënten (schaal- en schelpdieren en noten) kan rekening mee worden gehouden mits deze 24u op voorhand gemeld worden. 

reservaties vanaf 6 personen 

voor tafels vanaf 6 personen en groter, contacteert u ons het best per mail via info@bablut.be of per telefoon via 050 34 18 46. online is het niet mogelijk om een tafel van meer dan 6 personen te boeken. 
 

cadeaubonnen

komt u genieten van een bezoek met een cadeaubon? dan vragen wij om de cadeaubon fysiek mee te brengen.